• vr. jul 19th, 2024

Welkom op hulpdienstennieuws.be

Nieuwssite van provincie Antwerpen

Voertuigbrand aan Carrefour van Schoten

DoorHeidi Dekegel

jan 21, 2022

Vrijdagavond 21 januari 2022 rond 21u30 kreeg de brandweerzone Rand post Schoten en brandweerzone Antwerpen post Noord melding van een brandend voertuig op de parking van de Carrefour te schoten.  Bij aankomst stond het voertuig in lichterlaaie, het bleek een Ferrari te zijn die vuur had gevat vermoedelijk om technische redenen aan de motor. Niemand raakte gewond. De lokale politie van Schoten kwam ter plaatsen om de nodige vaststellingen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.