• za. jul 13th, 2024

Welkom op hulpdienstennieuws.be

Nieuwssite van provincie Antwerpen

Restaurant word beschoten in Schoten op de Bredabaan

DoorHeidi Dekegel

feb 28, 2022

In de nacht van zondag op maandag rond 4 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er schoten waren gelost op restaurant Jack’s aan de Bredabaan te Schoten. Momenteel is er nog niet veel informatie bekend over het incident. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatsen voor het sporenonderzoek, hierbij werden 9 kogelinslagen gevonden in het raam. Er vielen gelukkig geen gewonden. Wat juist de aanleiding tot dit incident was wordt nog onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.