• za. jul 20th, 2024

Welkom op hulpdienstennieuws.be

Nieuwssite van provincie Antwerpen

Spookrijder veroorzaakt frontaal ongeval op Antwerpse ring

Zaterdag 2 april 2022 rond 15u30 werd de Antwerpse ring lange tijd afgesloten door een frontaal ongeval met een spookrijder. De spookrijder die bij de politiecontrole op de A12 wegvluchten werd achtervolgt door de Lokale Politie Antwerpen, de Lokale Politie Noord en de federale Wegpolitie tot op de Antwerpse ring waar hij een U-bocht maakte en begon te spookrijden. Ter hoogte van afrit kleine Bareel richting Nederland raakte de spookrijder een andere wagen frontaal. Hierbij vielen gelukkig geen gewonden. De dader zette zijn vlucht te voet verder maar kon ingerekend worden door het Snelle respons team. Brandweer Antwerpen post Noord kwam ter plaatsen gezien er een oproep was voor een gekneld persoon wat niet het geval was. Na het takelen en opruimen van de rijbaan kon deze terug vrijgegeven worden. Eveneens deed de Federale Wegpolitie ter plaatsen de nodige vaststellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.