• za. jul 20th, 2024

Welkom op hulpdienstennieuws.be

Nieuwssite van provincie Antwerpen

Vrachtwagen brand Antwerpse Ring

Zaterdagnamiddag 23 juli 2022 rond 15u werd een bestuurder opgeschrikt toen zijn oplegger plots vuur vatte.

Op de Antwerpse Ring ter hoogte van Borgerhout richting Brussel vatte een oplegger van een vrachtwagen vuur, de vrachtwagen was geladen met gyproc en kon gelukkig nog veilig uitwijken naar de pechstrook.

De chauffeur kon erger voorkomen door tijdig zijn cabine los te koppelen en voorkwam hiermee dat deze ook schade zou oplopen. Brandweerzone Antwerpen post Deurne en post Noord kwam ter plaatsen en kreeg het vuur snel onder controle.

Lokale politie Antwerpen sloot de linkse rijstrook van de afrit Borgerhout af en lokale politie en de federale wegpolitie Antwerpen sloten de pechstrook en de rechtse rijstrook van de ring af dit in samenwerking met de FAST.

Niemand raakte gewond. Het nablussen zal wel nog enige tijd in beslag nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.