• vr. jul 19th, 2024

Welkom op hulpdienstennieuws.be

Nieuwssite van provincie Antwerpen

Hevige regenval zorgt op verschillende plaatsen in Antwerpen voor wateroverlast

Woensdag 3 januari 2024 hebben de Brandweer zone Rand en zone Antwerpen verschillende meldingen geregen voor wateroverlast, ook op de E19 ter Hoogte van Schoten richting Breda was er wateroverlast, de pechstrook en vluchtstrook waren een tijdje versperd tijdens de interventie van de brandweer, de brandweer heeft de rioolputjes vrij gemaakt van bladeren en andere benodigdheden, zodat het water weg kon weglopen.

Ook op de E19 ter hoogte van Brasschaat vlak bij de afrit van Sint-Job-in-’t-Goor richting Nederland, was er wateroverlast hier was de spitsstrook en een stuk van de afrit versperd tijdens de interventie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.